Carne de porc cu curry

de fluturas in Mancaruri cu carne, 3 Noi 2009 | 37154 vizualizari

 

m-am inspirat de pe CristinaK's blog.
am adaugat in plus ciuperci proaspete si ardei capia .

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne porc taiata cuburi
  • 1kg cartofi
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • un plic curry
  • 1 lingura sos chilli
  • un ardei capia rosu
  • 8 ciuperci proaspete
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu curry:

Am calit carnea pana s-a rumenit,am scos-o si am pus morcovul taiat rondele,ceapa tocata si ardeiul rosu.Cand s-au inmuiat putin am adaugat ciupercice taiate felii apoi cartofii taiati cubulete si putina apa.Cand a inceput sa fiarba apa am pus si carnea,plicul de curry si sosul de chilli.Cand toate au fost fierte ,am pus totul in tava de yena si am dat la cuptor 10 minute sa se lege!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu curry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc in bait